Login op jouw e-scan

Kenmerken

Ontdek de kracht van Entrepreneur Platform

10+ Competenties

Binnen 15 minuten heb je met E-Scan direct inzicht geeft in jouw sterke en zwakke punten als ondernemer. Het zegt iets over hoe ondernemend je bent en zou moeten zijn. De E-Scan is gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. E-Scan geeft een helder beeld en uitleg van de belangrijkste eigenschappen en kwaliteiten die bijdragen aan succesvol ondernemerschap. Het geeft je belangrijke nieuwe zelfkennis.

4 denkstijlen

Een denkstijl vertelt iets over hoe je onderneemt. Ben je iemand die constant ideeën heeft of eerder de vakman of vrouw die precies wil weten hoe iets in elkaar steekt. Er zijn 4 ondernemersdenkstijlen: Pionier, Verkoper, Manager en Vakman. Ieder met zijn eigen sterke en zwakke punten. Alle denkstijlen zijn nodig in een onderneming. Een ondernemer dient goed te kijken naar zijn eigen denkstijl en welke denkstijl ontbreekt.

360º feedback

Binnen Entrepreneur Platform legt E-Scan de vinger op de zere plek. Met de 360º feedback bewijs je dat je over zelfkennis beschikt. Hiermee kun je tot 3 vrienden of collega’s die jou goed kennen – ook van je werk – vragen de E-Scan over jou in te vullen. Hoe zien zij jou als ondernemer? Het laat je naar jezelf kijken door de ogen van een ander. Die zelfkennis is van groot belang voor succes. Het gaat er niet om hoe je scoort, maar hoe je ermee omgaat.

e-learning

Met de E-Learning van Entrepreneur Platform kun je jouw ondernemerschap verder ontwikkelen op basis van jouw persoonlijke E-Scan. Niet alleen door het stellen van doelen en hoe je die smart stelt, maar ook word je geholpen jouw smart gestelde doelen ook daadwerkelijk te behalen. Ontvang inspiratie van experts en succesvolle entrepreneurs. Zie hoe andere ondernemers zichzelf hebben ontwikkeld en wat voor hen heeft gewerkt, waar jij weer van kan leren.